úterý
28.11.2017
18:30 až 20:30
kami.bolfova@gmail.com

Přijďte si vyrobit „kvašenou zeleninu“ na Zastávku. V čase podzimních nachlazení a viróz vám řekneme, jak získat cenná probiotika podporující vaši imunitu odjinud než z mléčných produktů nebo z potravinových doplňků. Jde to, z běžně dostupných zdrojů a doma během několika dní. Prakticky si to vyzkoušíme, pokud budete chtít, naplníte si 1 přinesenou sklenici, kterou si odnesete domů. Za několik dní si pak vychutnáte kvašenou zeleninu neboli „pickles“ neboli domácí „kvašenku“.

Popovídáme si u společného strouhání o procesu kvašení a jeho mystériích i o praktickém užitku pro naše tělo na základě našich osobních zkušeností. Můžete jen poslouchat, můžete i strouhat… Suroviny přineseme. Vy si doneste 1 menší sklenici s víčkem a ideálně i dobré struhadlo :-).
Vstupné dobrovolné.

Těšíme se na vás!
Kamila Bolfová a Oleg Maischeider
Napište, že přijdete: kami.bolfova@gmail.com Díky!

Zastavte se
na zastávce